13.10.2006 г., 15:53 ч.

стара приказка 

  Поезия
676 0 2

Стара приказка разказва
за любовта от поглед прьв,
и хубаво е и неземно
да обичаш като за последно!

Годините минават, а мислите менят -
обичаш ти, но някак по-различно,
а погледьт е тьжен, мьлчалив,
в спомените пак намираш
онази стара приказка за любовта,
но мислите ти са обьркани
и продьлжаваш да се питаш -
"Тук ли е била - истинска или мечта"

И всичко се повтаря,
но този пьт сьс някои друг,
приказката стара той разказва
за любовта от поглед прьв!...

 

© Румяна Михалева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??