7.08.2016 г., 10:24 ч.

Старата къща 

  Поезия
394 0 0

Плаче къщата стара -

ще я събарят. 

Няма вече стопани -

бабата спомина се лани. 

 

В паяжини цяла обвита

не спира всеки да пита -

къде отидоха пустите внуци? 

В отговор - прозорец счупен скрибуца. 

 

В душата расте ледена буца -

кучето внезапно окуця! 

 

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??