2.04.2016 г., 17:50 ч.

Старата мъка (по Rammstein) 

  Поезия » Любовна
352 0 1

Свободна импровизация по "Das alte Leid" ("Старата мъка") на Rammstein (Рамщайн)

 

Ужасно създание към безумието ме тегли,

заспивам със сълзи, нощите са дни,

съдбата подхвърля куклите си като перли,

млада усмивка - похабени лъчи.

Сърцето ми води битка със душата,

пред камината - умираща ръка,

оттича се бавно на времето водата,

и знам, че накрая остава само лудостта...

02.04.2016

 

© Teddy Daniel K. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря Rammstein за мен са най-невероятната група, която съм слушала
Предложения
: ??:??