13.03.2016 г., 23:18 ч.

Стари мераци 

  Поезия » Хумористична
456 0 1

Тръгна отчаен  бай Гроздан

към лекарския кабинет сам

на доктора да покаже,

къде болките го човъркат

и в здравето му бъркат.

Но вместо  цяр за подагра

е изписана виагра.

Съмнително полезен излезе

доктора любезен.

Дядката се чуди

защо страстта му се събуди

панталона се изопна,

но за бабичката му

камбаната отдавна хлопна.

Болежките забрави

припомни си старите нрави,

мустака си засука,

бастуна хвърли на боклука

Из махалата ще се разходи

самотните бабички да обходи...

и докато се набута

старите мераци да осъществи

панталона  му взе,че се сви.

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??