8.07.2009 г., 21:24 ч.

Стари вещи купувам 

  Поезия » Философска
792 0 1

 

  

                                 Стари вещи купувам

 

 

                             Ела, забравен вехтошарю,

                             събрах ненужни страхове.

                             Лоши чувства и чужди грехове.

                             За тях аз платих огромна цена.

                             Сега ги заменям за една мечта.

                             Спаси ме от мъртви приятелства,

                             оживели в досадни ласкателства.

                             Отърви ме от препродадена обич.

                             Избави ме от фалшивата красота.

                             На тях аз вече не искам да робувам.

                             Стоя и чакам твоя вик:

                             "Стари вещи купувам!"

                                                             

 

Wali./Виолета Томова/

                                                                  

© Виолета Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??