7.06.2009 г., 18:31 ч.

Старият пес 

  Поезия » Хумористична
626 0 14

Старият пес

 

 

Шаро – стар пес, без око,

недочуващ с лявото ухо,

куца с десен заден крак,

но пак подгони го мерак.

 

 

Той се свира тук и там

(как не го е Шаро срам),

и както душел, зад една ограда,

си намери кучка хубава и млада.

 

 

Нададе той любовен вой,

а тя била със род, от сой,

но стана тя каквато стана –

пак се „облажи” ветерана!

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??