14.11.2010 г., 23:13 ч.

Стая 

  Поезия » Друга
620 0 2

Стая

 

 

Стая... крещяща... с очи, в която живея от ден до зори.

Стая... в живота ми има място само за нея.

Стая... по детство, където копнея!!!

Легло, на което спя, любя и пиша...

Легло, на което рисувам съня...

Легло, на което един ден ще умра!!!

Всяка вещ тук носи ми спомен,

всяка вещ тук мен определя,

всеки ден тук е приятен, та дори и неделя.

 

© Юнеско Чомски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много е приятно и...уютно. Почувствах се прекрасно дкато четях, Поздрави!
Предложения
: ??:??