1.08.2006 г., 11:19 ч.

Стаята 

  Поезия
575 0 5
Стаята

Бялата стая пълна с легла.
За всеки кошмар по едно.
Всяко покрито със бяло зебло,
прикрило вдървена снага.

Празната стая пълна с мечти.
За всеки живот по една.
Всяка умира сред тези стени,
слепени от болката зла.

Страшната стая. С пълни гърди,
отлагаш смъртта за вечеря.
Живата болка в очите гори -
белите свещи пред края...

© Димитър Ганчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??