Aug 1, 2006, 11:19 AM

Стаята 

  Poetry
570 0 5
Стаята

Бялата стая пълна с легла.
За всеки кошмар по едно.
Всяко покрито със бяло зебло,
прикрило вдървена снага.

Празната стая пълна с мечти.
За всеки живот по една.
Всяка умира сред тези стени,
слепени от болката зла.

Страшната стая. С пълни гърди,
отлагаш смъртта за вечеря.
Живата болка в очите гори -
белите свещи пред края...

© Димитър Ганчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??