22.09.2009 г., 16:59 ч.

Стената 

  Поезия
756 0 9

Толкова дълго гледах

стената пред мен,

че ето - един ден

тя проговори

и започна да спори,

че не е възможно

стена да говори.

© Виктор Горов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??