28.01.2013 г., 0:10 ч.

Стига! 

  Поезия » Философска
475 0 2

Стига с тези корективи,
стига!
Писна ми, върви си!
Стига проповядва
морал и ценности,
лицемерни и фалшиви!
Стига, остави ме!
Това, че аз съм сива, 
че съм и чердже, и самота,
че съм смях и влюбена жена -
това прави ме истински красива!
Стига!
Съди ме след като умра...

© Калина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??