29.10.2016 г., 14:30 ч.  

Стига ми за днес 

  Поезия » Друга
610 2 2

Ето ме – пак сама,
стискам очи,за да заспя...

но не. Пак си тук, по дяволите...

пред очите ми,

а те нямаше цял ден,

успявах да размия лицето ти от съзнанието си.

Знаеш кога не мога,

затова си тук, защото съм сама,

защото е тихо и пусто. Какво?

Не, събирам всички сили, усещам сълзите.

Ще ги спра! Не, стече се... твоята усмивка,

след нея целувката ти, твоят глас...

и така като порой... всички спомени един след друг...

Колко време мина? Часове... вече нямам сълзи,

нямам въздух.

Май те изплаках вече...

поне до утре вечер....

© Меги Всички права запазени

Всеки си има своя мъка. :)

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесвам емоционалните стихове - има много истина в тях.
  • Хареса ми! Споделям и съм съгласна - всеки си има своите мъки, но за да продължи трябва да си каже стига ми вече за днес. Поздравявам те за емоцията и посланието, истинското в творбата и начинът да предадеш/ напишеш вдъхновението си!
Предложения
: ??:??