Маските свалете да ви видя.
Стига вече с този фалш.
Не че искам някой да обидя,
но ми писна всеки ден от карнавал.
Не ме харесваш и го зная.
Опитваш да го скриеш, но личи.
А аз не се научих да си трая,
макар да знам, че после ще боли.
Как да те излъжа, че велик си,
когато после няма да заспя.
Омразата добре прикрил си.
С нея стой си. Аз ще си стоя сама.
Да съм лицемер не се научих
и в живота често патя от това.
На характер явно не сполучих.
Дано простите ми за таз вина.
© Виолета Всички права запазени