14.06.2011 г., 23:09 ч.

Стигнах теб 

  Поезия
1443 0 6

Ей го пътя. Един.

Хоризонтите много.

Само мъж, дом и стих,

и небе босоного..

Моя правилен изказ

и погрешна представа,

самотата отива ми

и приличам на мама.

Вързах люлка на крушата,

два различни чорапа,

труден изход към детството,

неспособност да плача.

Възрастта ми е зрялост,

а усмивката?! Спри!

Много път извървяла,

стигнах теб призори...

Притежавам мечтите си.

Нетно – нула тегло.

Всички мними отличници.

Развенчано добро...

Пак обичам и мога.

И съм свят, и съм мен,

 има пътища - много,

а любов, за да спрем.

© Евгения Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??