10.01.2021 г., 12:11 ч.

Стих без край 

  Поезия » Свободен стих
655 0 0

Стих без край 

Реторично? 
 

От очите ми текат сълзи

и черни станаха всичките ми дни, 

а ти подминаваш ме,

а мразиш ли ме вече, кажи? 

 

Сърцето на парченца се разби,

погубих се, щастлива ли си, 

всичко май вече приключи, нали? 

 

Но нека този стих, не е с лош край,

сърцето го няма вече,

но любовта оства докрай!

 

EndlessPoetry by A.Hr.

© Алекс Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??