25.02.2018 г., 9:59 ч.

Стих мой 

  Поезия
245 0 0

Стих мой

нямаш аромат

и с рима бляскава не си орисан

ръце напукани и мръсни

са те писали

ала си жив

не се срамувай 

дишай

 

Не се срамувай

дишай стих

щом нежно те целуват ветровете

и в теб рисуват

непознати дни

земи далечни 

и вълшебно цвете. . . 

© Емил Павлов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??