Зин-зин-зин, зин-зин-зин -
стих от Зинка звъни.
Красота и любов
от стиха й струи!
Като пролет цъфти,
като в есен ръми.
Де сте вие сега,
мои мили жени?
Запиля се една
надалеч по света,
друга друг ми отне,
трета грабна смъртта.
Нямам близък човек,
нямам вече любов.
Без любов и мечти -
за смъртта съм готов.
Зин-зин-зин, зин-зин-зин -
стих от Зинка звъни.
Красота и печал
от стиха й струи.
© Ангел Чортов Всички права запазени