29.05.2007 г., 22:43 ч.

Стих-отворени прозорци 

  Поезия
648 0 1
Имаше небе в прозорците
И наливахме облаци в шепи,
Търсихме не-истинни загадки...

Чакахме сенки от спомени
Да ни съживят, чакахме
В новия ден да се родим.

Но кой е забравил тези
Стих-отворени прозорци отворени?

Кой е избягал към небето,
нагоре... нагоре... и само нагоре?

Имаше небе в прозорците
В деня, в който изчезна
И никога повече не се върна...

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??