7.04.2017 г., 23:19 ч.

Стих си 

  Поезия » Любовна
283 1 8

Спънах се в твоята нежност,
ожулих колене до кръв,
изтупах вината небрежно,
нанизах мечтите на връв.

Болеше ме много... не плаках,
през сълзи усмивка родих...
защото тъй дълго те чаках,                                       ,
за мен те зазидах във стих.

© Неземна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??