Apr 7, 2017, 11:19 PM

Стих си 

  Poetry » Love
285 1 8

Спънах се в твоята нежност,
ожулих колене до кръв,
изтупах вината небрежно,
нанизах мечтите на връв.

Болеше ме много... не плаках,
през сълзи усмивка родих...
защото тъй дълго те чаках,                                       ,
за мен те зазидах във стих.

© Неземна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??