28.03.2015 г., 14:47 ч.  

Стих за любовта 

  Поезия » Любовна
571 0 3

Обич. Когато обичта обгърне моето сърце,

това ме вдига в небесата.

Обич, когато те видя, полудявам.

 

Не всеки може да е с теб, аз съм късметлия.

Обич, когато знам, че не мога аз да съм до теб,

ужасна болка пронизва моето сърце, обич.

 

Когато с теб сме разделени

и се гледаме, без да можем да се прегърнем,

да се целунем, обич, проклета обич.

 

Искам да отлетим надалеч,

да виждам всеки ден твоите очи.

Да си до мен, защото ние с теб

не трябва са сме разделени,

ние с теб трябва да сме заедно.

 

Когато не мога да съм до теб,

това е все едно като две дървета с опадали листа,

като две капки вода, разделени от небесните сили.

© Никалас Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • !! Благодаря, на всички за хубавите коментари, поласкан съм!!
  • Много ми хареса ! Браво ! Когато не мога да съм до теб.
  • "Искам да отлитним надалеч,
    да виждам всеки ден твоите очи.
    Да си до мен, защото ние с теб,
    не трябва да сме разделени,
    ние с теб трябва да сме заедно.
    Хубаво любовно посвещение1Поздравление и хубав ден!
Предложения
: ??:??