9.12.2012 г., 22:34 ч.

Стихия 

  Поезия » Любовна
782 0 0

Каква е тази стихия,

която бушува у теб?

И сякаш със черна магия 

превръщаш и огъня в лед.

 

По пътя си каквото срещнеш,

рушиш го и правиш на прах.

И накъдето погледнеш,

простират се болка и страх.

 

Красотата щом докоснеш,

на мига се разкривява.

В самота така ще гаснеш

с всяка следваща раздяла.

© Кат Кат Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??