Dec 9, 2012, 10:34 PM

Стихия 

  Poetry » Love
768 0 0

Каква е тази стихия,

която бушува у теб?

И сякаш със черна магия 

превръщаш и огъня в лед.

 

По пътя си каквото срещнеш,

рушиш го и правиш на прах.

И накъдето погледнеш,

простират се болка и страх.

 

Красотата щом докоснеш,

на мига се разкривява.

В самота така ще гаснеш

с всяка следваща раздяла.

© Кат Кат All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??