8.10.2016 г., 8:55 ч.

Стихия 

  Поезия » Любовна
543 1 1

Птичка стихийна
към високото небе устремена
и с тежки думи наранена.
Това съм аз.
Чувствителна.
Лесно чуплива
и дълбоко страдаща.
А ти си просто един гарван,
който ме грози.
Недей!
Махни се!
Отлети!
Искам да се рея волно
в светлото небе
щастливо и доволно.

© Ива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??