30.11.2008 г., 10:06 ч.

Стихия 

  Поезия » Любовна
550 0 0
Като стихия премина през мен,
опустоши ме, а после избяга.
Ураган си във светлия ден,
като огън в нощта ме настигаш!

Ти сърцето ми взел си във плен
и очите ми вече не плачат.
Ти палач си на всичко във мен,
чувствата нищо, нищо не значат!

Като стихия преобърна живота ми,
днес във тебе самотна се вричам.
Ураган си и огън в душата ми,
но единствено тебе обичам!

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??