7.06.2021 г., 12:10 ч.

Стихоживот 

  Поезия » Философска
276 5 12

 

 

И сълзите ми бяха/са от мастило,

и болките ми бяха/са стихове -

Сърцето си сглобих, но не с лепило,

а със Любов, перфектно и без шевове.

 

В живота крачките ми бяха и са рими,

в които няма на Поезията законите,

но пък от всичко друго във тях има

кодирано в поемите на спомените.

 

Тетрадки са ми дните и годините,

и всяка страница, и буква е различна.

Не търся логиката и не знам причините,

но знам как светя, има ли Обичане!

 

Сълзи от болка и сълзи от щастие -

Мастилото по скулите се стича...

Животът Рай ли е, животът ад ли е?

Това не знам... но знам, как се Обича!

 

20.01.2021.

 

Георги Каменов

 

 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??