17.02.2007 г., 7:53 ч.

СТИХОТВОРЕНИЕ С ИЗВИНЕНИЕ  

  Поезия
6894 0 16
Сериозно стих след стих редя,
мъча се да кажа нещо философско.
Извинявам се за своето "прозрение",
в едното място мен споходило -
сякаш има общо помежду престоя ми
тук
и престоя пред компютъра понякога - 
то е във надеждата да се очистя в стих
от духовни екстременти.

© Дачо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??