9.05.2019 г., 23:08 ч.

Стихотворение за нея 

  Поезия » Любовна
585 4 1

 

Стихотворение за нея

 

 

Душата плаче а сърцето ме боли!

Очите търсят нея във тълпата.

Пресядат ми преглътнати сълзи,

и бавно ме пленява тишината.

 

Още я обичам, ала тя

не пожела с любов да ми отвърне!

Все още от ръцете и горя,

и искам пак със страст да ме прегърне!

 

Обичам я! Животът ми горчи

когато само споменът остава.

Липсват ми и нейните очи!

Липсва ми снагата и! Такава

 

я запомних! И така

ще си остане вътре във душата

В сърцето ми ще бъде само тя

напук на другите и на съдбата!

 

09.05.2019 г.

 

 

 

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Вълнуващо изливане на душата! Но истинската любов е такава, Гога!
Предложения
: ??:??