17.09.2004 г., 15:12 ч.

Стихове 

  Поезия
1172 0 1
През полето бял кон тича -
по-бърз от вятъра дори
в къщи малко момче срича,
стихове реди.
Тези стихове летят
като птици през полето.
Във водата се топят,
бягат по шосето.
Те ще дойдат тук при вас,
малки и красиви.
Те ще дойдат и при нас -
радостни и живи!
19.02.1988г

© Пламен Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??