21.10.2012 г., 21:49 ч.

Стихове от нищото 

  Поезия » Източни форми
547 0 2

            

               Понякога от нищото

                        се раждат

          непроверени от съдбата

                          стихове

                   и в тях попива

               слънчевата жажда

                     на дървесата

               с есенните ликове!

                

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??