12.03.2014 г., 0:41 ч.

Сто дявола... 

  Поезия » Любовна
920 1 2

СТО ДЯВОЛА...
---------------
"Имам само една слабост в живота си и тя е да обичам без да очаквам нищо. Днес се събудих и разбрах,че съм получил толкова " НИЩО", че ми стана мъчно за мене си."
----------------

Сто дявола във мен говорят,
едва се диша въздухът, тежи,
една муха с пердетата се бори 
и в лудите ми спомени кръжи.
Цигарата догаря в мой'те пръсти,
в ушите ми крещи самотен вик,
демони в душата ми се кръстят,
а аз сънувам твоя лик...
И пада пепел от цигарата,
дима си вие като зла змия,
а аз седя в кафенцето на гарата
със мисъл за една жена...
Сто дявола във мен говорят
и плюят те, по тебе с лекота,
сърцето ми и разума ми спорят,
дали е истина това?...
Но тук съм - сам съм - теб те няма,
все още ти живееш ми в кръвта,
оказа се перфектната измама,
в която аз намерих - Любовта...

© Валентин Желязков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??