20.02.2011 г., 0:14 ч.

"Стоманен" поглед 

  Поезия
706 0 4

Не ме

гледай

с тези

"стоманено"-сини

очи.

 

Този поглед

го

мога

и аз.

(нищо, че

моите са

кафяво-зелени).

 

През синьото

мога

да видя -

чак до

звездите.

 

От

кафяво-зеленото

трябва

да се

боиш.

 

(че във вировете -

сред корени

живеят

речни

чудовища).

 

 

18.02.2011

 

© ВикМарк Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??