31.05.2008 г., 23:06 ч.

Стопена от любов 

  Поезия » Любовна
755 0 24
Реката ми,
дълбока от любов.
Kъм теб потича.
В теб се стича.
Страхувам се,
че аз съм
онзи плод,
чрез който
себе си
душата ти намира.
Тогава
тъжното
на сивото небе
потъва
в свят на нежност
и изгаря
булото на този ден
в копнеж по мен,
а светлото
над тебе засиява.
Поемаш
двете ми ръце.
Като икона.
Полагаш ги
до своето сърце.
Усещам сричките
на ритъма "Обичам те"
и цялата
се стапям от обичане...





© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??