14.06.2015 г., 22:56 ч.

Стопирам те... 

  Поезия
387 0 2

СТОПИРАМ ТЕ...

 

Завързана съм за небитието.

Неистово болезнена условност.

Но...

там живея сто пъти живота си.

Подобно Феникс -

в пълна безтегловност -

олекнала от светско съдържание

(отронен лист в дъждовието лани),

стопирам те -

в мига непритежание.

Премерен жест -

след който... ближа рани.

© Донка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??