26.12.2019 г., 19:09 ч.

Стопли душата ми 

  Поезия » Любовна
565 0 0

Стопли душата ми

 

С очите си душата ми стопли!

Прегръщай ме! С ръцете си гали ме!

Сълзите ми  вместо вино пии!

А след това до лудост ти люби ме!

 

Обичай ме със цялата си страст!

Каквато съм такава ме обичай!

Знаеш! Над сърцето няма власт!

Обича ли, то истински обича!

 

Обичай ме! Люби ме до захлас!

Целувай ме! Аз цялата съм твоя!

Но любовта не трае само час!

Ти имаш твой живот! Аз имам своя!

 

След час, след два ще ме забравиш ти!

Ще ме замести може би и друга!?

Поне спести и моите сълзи!

Една молба. Приятелска услуга!

 

Аз мога да обичам на инат!

Да мразя не можах да се науча.

Човек със любовта си е богат!

Какво след нея друго да се случи?

 

26.12.2019 г.

 

 

 

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??