31.03.2008 г., 20:48 ч.

Стоя сама... 

  Поезия » Философска
873 0 7

СТОЯ САМА...
Над  мен е лампата...
            ...
Врязвам се във въздуха...
Изчезвам във пространството...
           ...
Отново се връщам във стаята,
за  да  остана  сама...

... Част  от   мене  липсва...

© МАРИНА СТОУН-ЛЕВИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??