31 mar 2008, 20:48

Стоя сама... 

  Poesía » Filosófica
960 0 7

СТОЯ САМА...
Над  мен е лампата...
            ...
Врязвам се във въздуха...
Изчезвам във пространството...
           ...
Отново се връщам във стаята,
за  да  остана  сама...

... Част  от   мене  липсва...

© МАРИНА СТОУН-ЛЕВИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??