16.02.2007 г., 17:29 ч.

Стоях на уличка една 

  Поезия
722 0 4

Стоях на уличка една

 

Стоях на уличка една.

Отдавна всъщност позабравена.

Не мина никой, никога, дори сега,

тя в самотата си лежи удавена.

 

Стоях на уличка една.

Отдавна всъщност позабравена.

В очите ти видях сълза,

и стон от болка несподавена.

 

Стоях на уличка една.

Отдавна въсъщност позабравена.

Къде си, мила моя, суета?

Нима за мен не си създадена?

 

16.02.2007 г.                                                                                                        Фелис

© Светослав Савов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??