6.12.2019 г., 15:22 ч.

Стоянка Мутафова 

  Поезия » Гражданска
443 0 1

Цяла България скърби,

зимата тъга навява,

сърцето ми се разби,

тя туй не заслужава.

Ала що можем да сторим,

да я върнем не можем.

Че велика бе - не спорим,

в рая прибери я, Боже!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??