6 дек. 2019 г., 15:22

Стоянка Мутафова 

  Поэзия » Гражданская
446 0 1

Цяла България скърби,

зимата тъга навява,

сърцето ми се разби,

тя туй не заслужава.

Ала що можем да сторим,

да я върнем не можем.

Че велика бе - не спорим,

в рая прибери я, Боже!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??