Dec 6, 2019, 3:22 PM

Стоянка Мутафова 

  Poetry » Civilian
448 0 1

Цяла България скърби,

зимата тъга навява,

сърцето ми се разби,

тя туй не заслужава.

Ала що можем да сторим,

да я върнем не можем.

Че велика бе - не спорим,

в рая прибери я, Боже!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??