24.01.2009 г., 22:02 ч.

Страдам 

  Поезия » Любовна
682 0 1
Cтрадам така както ти никога не би
Страдам по теб  
Не би ме разбрала за миг дори
Не вярвах че в теб ще се влюбя
Но ето за теб готов съм
Душата си да погубя      
        *******
Обичам те аз обичай ме и ти
защото времето лети
любовта си заминава
а споменът избледнява
но раната в сърцето
завинаги остава
       *******
мечтая аз поне веднъж
до теб да се събудя
в косите ти кашмирени
пръсти да изгубя
да се насладя на твоята
           неземна красота

© Илия Енчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • категория "мило дневниче"
    съжалявам, не ми хареса.

    п.п. освен кашмирените коси...
Предложения
: ??:??