3.05.2006 г., 22:00 ч.

Страх 

  Поезия
713 0 11

Сън заспивам обич моя,
ти защо ме призова?
Страх те е без мен да бъдеш
сам сред нощната тъга.

Все така зовеш ме нощем
и открадваш ми съня,
мислите ми обладаваш
и шептиш:Ела..! Ела..!

© Росица Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??