May 3, 2006, 10:00 PM

Страх 

  Poetry
716 0 11

Сън заспивам обич моя,
ти защо ме призова?
Страх те е без мен да бъдеш
сам сред нощната тъга.

Все така зовеш ме нощем
и открадваш ми съня,
мислите ми обладаваш
и шептиш:Ела..! Ела..!

© Росица Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??