29.04.2011 г., 0:01 ч.

Страх 

  Поезия
506 0 2

Страхувам се да се отдам на чувства,

които трябва да сближават,

а отблъскват те в нощта...

 

Страхувам се от теб сега –

човекът, който сглоби парченцата

от изгубената ми душа...

 

Страхувам се да ти отдам това,

което никой не е имал до сега...

 

Страхувам се да ме имаш,

а после да потъна, отново, в самота!

 

© Лили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Абсолютно вярно. Именно заради него загубих...
  • Страхът е чувство, което кара другите чувства да остават на заден план.
Предложения
: ??:??