Дълбоко.
Докоснах с краката студеното,
дъно на хладния страх.
Засмях се – потънах!
Прелестно...
Ледено!
Как дълго със тебе живях –
така непрегърнат и нецелунат?
Днес вече обичам те, страх!
Омайно
в безочакване е времето.
Спрях.
Усетих.
Изпитах, попих,
на бездната черното,
различно и меко.
Различна и аз продължих.
© Здравка Всички права запазени