22.09.2019 г., 1:07 ч.

Страх 

  Поезия » Любовна
226 1 0

Знам, преди мене, имал си много жени,

и любовта с чужди имена си наричал.

Спомена от тези отминали дни,

те дърпа от мен, щом знаеш какво е да си обичал.

 

Не мога да обещая, че всичко ще е по план,

и че заедно ще остареем накрая.

Не искам само до мен от страх да си облян,

когато ти си всичко, за което си мечтая.

© Мария Величкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??