Знам, преди мене, имал си много жени,
и любовта с чужди имена си наричал.
Спомена от тези отминали дни,
те дърпа от мен, щом знаеш какво е да си обичал.
Не мога да обещая, че всичко ще е по план,
и че заедно ще остареем накрая.
Не искам само до мен от страх да си облян,
когато ти си всичко, за което си мечтая.
© Мария Величкова Все права защищены