31.05.2008 г., 15:58 ч.

Страх! 

  Поезия » Любовна
754 1 4
Обичам те, на инат те обичам,
обичам те, като луд те обичам,
обичам теб и дявола в теб обичам,
обичам те, макар и грешна да си ти!

Преди да срещна твоите сини очи
се страхувах от всичко, което ни заобикаля!
Страхувах се от чувството любов,
защото сърцето ми не искаше да е наранено!

Страхувах се да заплача с онези сълзи, които обичаше,
защото се боях от това да не би да изгорят лицето ми!
Страхувах се да се вглеждам в чуждите очи,
защото не исках да виждам какви са техните души!

Но ето, ти появи се в моя скромен живот
и всичко се обърна наопаки за един миг!
Ти ме накара да обичам на инат и до полуда,
защото те бях пуснал вътре в себе си!

И когато страхът проговори със моите сълзи,
ти успяваш да го укротиш с една красива целувка!
И когато страхът прониже моето сърце,
проговаряш с нежния си глас, за да излекуваш раните!

Но страх ме е да не би някой ден да те загубя,
защото тогава страхът от самотата пак ще ме връхлети
и моите сълзи никога не ще секнат, защото няма да си до мен!
И знам, че този страх никога не ще ме връхлети, ти си тук!

Обичам те, на инат те обичам,
обичам те, като луд те обичам,
обичам теб и дявола в теб обичам,
обичам те, макар и грешна да си ти!

© Пацо Танчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Обичам те, на инат те обичам,
    обичам те, като луд те обичам,
    обичам теб и дявола в теб обичам,
    обичам те, макар и грешна да си ти!

    Това ми напомня на хубавата песен на Преслава "Не съм ангел"
  • Тази,която те е вдъхновила този хубав стих е голяма щастливка!
  • Емоция...чиста и необуздана...
    това харесвам в твоите стихове...
    с обич, Пацо.
  • УСПЯЛ СИ ДА УЛОВИШ ЕМОЦИЯТА,МОЖЕ БИ ЛЕКО ТРЯБВА ДА СЕ ПИПНЕ ТУК-ТАМ....ПОЗДРАВИ
Предложения
: ??:??