4.01.2008 г., 19:51 ч.

Страх 

  Поезия » Друга
597 0 1
Проплъзва се бавно... сякаш винаги е бил там,
излезнал от дълбините на вечността,
страха отбягва и губим възможността
да бъдем това, за което сме мечтали.
Връхлита ме всеки път, когато съм щастлива,
връхлита ме дори и сега.
Страх ме е дори от неизвестността.
Змия ужасна със силна отрова,
която искам да изтръгна.
Пиявица впила се в мозъка
и объркваща съзнанието.
И всеки път щом ме връхлети
скапвам всичките си мечти.
Но няма да го позволя -
по-силна съм от страха.

© Юлия Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??